Meniuri Party Garden

Bufet suedez PartyGarden V1

Bufet rece

Bruschete cu prosciutto,crema de unt si rucolla – 1 buc/pers

Tapenade de măsline, cremă de brânză și roșii cherry – 1 buc/pers

Cosulete cu legume infuzate si blue cheese – 1 buc/pers

Canape-uri cu ou de prepelita – 1 buc/pers

Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers

Frigarui de branzeturi frantuzesti cu fructe confiate – 1 buc/pers

Lingurite cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers

Bruschete cu salata mediteraneana de vinete      – 1 buc/pers

Bufet cald

Gujoane de salau cu busuioc – 100 gr/pers

Piept de pui caprese – 80 gr/pers

Pulpa de porc in bere neagra – 100 gr/pers

Legume la plita cu reductie de otet balsamic si parmezan – 125 gr/pers

Cartofi wedges – 125 gr/pers SAU Cartofi la cuptor cu ierburi aromate – 125 gr/pers

Salata coleslaw – 75 gr/pers

Mix de salate verzi cu seminte – 75 gr/pers

Chifla

Pret meniu = 74 lei/pers fara TVA

 

Bufet suedez PartyGarden V2

Bufet rece

Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 Buc/pers

Cosulete cu rucolla, ou de prepelita si sos dijonnaise – 1 Buc/pers

Lingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon fume – 1 Buc/pers

Barcute cu rosii confiate si mozzarella – 1 Buc/pers

Bruschete cu salata mediteraneana de vinete – 1 Buc/pers

Miniquiche Lorraine – 1 Buc/pers

Cosulete cu cocktail de cruditati – 1 Buc/pers

Bruschete cu miez de crevete si sofran – 1 Buc/pers

Bufet cald

Coaste de porc Barbeque – 150 gr/pers

Aripioare de pui la cuptor marinate usor picante – 150 gr/pers

Piept de pui gratinat cu mozzarella si rosii – 80 gr/pers

Carnaciori semiafumati – 100 gr/pers

Garnituri

Cartofi wedges – 150 gr/pers SAU Cartofi gratinati cu ceapa verde si cheddar – 150 gr/pers

Noodles cu sos soya si legume – 150gr/pers

Bufet salate

Salata tabouleh cu bulgur – 100 gr/pers

Salata coleslaw – 100gr/pers

Chifla

Pret meniu = 82 lei/pers fara TVA

-

Bufet suedez PartyGarden V3

Bufet rece

Bruschete cu prosciutto, crema de unt si rucolla – 1 buc/pers

Pate brisee cu creveți, șofran, pudră de sfeclă și baby mazăre – 1 buc/pers

Cosulete cu legume infuzate si blue cheese – 1 buc/pers

Canape-uri cu ou de prepelita – 1 buc/pers

Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers

Frigarui de branzeturi frantuzesti cu fructe confiate – 1 buc/pers

Lingurite cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers

Tartelete cu salata mediteraneana de vinete si fulgi de migdale – 1 buc/pers

Bufet cald

Frigarui de somon in teryiaki si crusta de susan negru – 90 gr/pers

Piept de pui gratinat Colorado – 80 gr/pers

Nuggets de curcan cu parmezan – 70 gr/pers

Ceafa de porc slowcooking – 100 gr/pers

Legume la plita cu reductie de otet balsamic si parmezan – 125 gr/pers

Cartofi wedges – 125 gr/pers SAU Cartofi la cuptor cu ierburi aromate – 125 gr/pers

Salata coleslaw – 100 gr/pers

Salata de castravete verde cu susan – 75 gr/pers

Chifla

Pret meniu = 99 lei/pers fara TVA

 

Bufet suedez PartyGarden V4

Bufet rece

Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino- 1 Buc/pers

Cosulete cu rucolla, ou de prepelita si sos dijonnaise- 1 Buc/pers

Lingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon fume – 1 Buc/pers

Bărcuțe cu ton și dovlecel – 1 Buc/pers

Bruschete cu salata mediteraneana de vinete- 1 Buc/pers

Miniquiche Lorraine – 1 Buc/pers

Tartelete cu prosciutto și anghinare – 1 Buc/pers

Pate brisee cu creveți, șofran, pudră de sfeclă și baby mazăre – 1 Buc/pers

Bufet cald Intro

Sarmalute in foi de varza cu carne de porc, mamaliguta, smantana si ardei iute – 150gr/pers (3 buc/pers)

Bufet cald

Coaste de porc Barbeque – 150gr/pers

Obrajori de poc in sos de vin – 150 gr/pers

Piept de pui gratinat cu mozzarella si rosii – 100 gr/pers

Carnaciori semiafumati – 100 gr/pers

Garnituri

Cartofi taranesti – 150 gr/pers

Salata mexicana de fasole rosie si sos sweet chilly – 150gr/pers

Chifla

Bufet salate

Salata de sfecla rosie cu rucolla si nuci – 100 gr/pers

Salata muraturi – 100gr/pers

Pret meniu = 125 lei/pers fara TVA

 

Bufet suedez PartyGarden V5

Bufet rece

Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 Buc/pers

Cosulete cu rucolla, ou de prepelita si sos dijonnaise – 1 Buc/pers

Lingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon fume  - 1 Buc/pers

Bărcuțe cu ciuperci și cașcaval – 1 Buc/pers

Bruschete cu salata mediteraneana de vinete – 1 Buc/pers

Cosulete cu branza feta si rosii cherry – 1 Buc/pers

Bruschete cu piept de rata afumat – 1 Buc/pers

Miniquiche Lorraine – 1 Buc/pers

Pate brisee cu creveți, șofran, pudră de sfeclă și baby mazăre – 1 Buc/pers

Rulada cu somon – 1 Buc/pers

Bufet cald Intro – se aleg doua optiuni din cele 5 variante

Sarmalute in foi de varza cu carne de porc, mamaliguta, smantana si ardei iute – 100/100 gr/pers

SAU File de somon cu sos de lamaie servit cu orez salbatic – 100/100 gr/pers

SAU File de pastrav cu sos de lamaie servit cu orez salbatic – 100/100  gr/pers

SAU File de salau cu sos martini servit cu orez salbatic – 100/100 gr/pers

SAU Cocktail de fructe de mare cu rosii cherry servit cu orez salbatic – 100/100  gr/pers                                      

Bufet cald

Bisteca de vita cu sos de bere si legume – 100 gr/pers SAU Obrajori de vitel in sos de vin – 100 gr/pers

Coaste de porc Barbeque – 150gr/pers

Piept de pui gratinat cu cheddar si prosciutto – 80 gr/pers

Muschiulet de porc in sos de rosii coapte – 80 gr/pers

Noodles cu pui si urechi de lemn – 100 gr/pers

Garnituri

Cartofi wedges – 125 gr/pers SAU Cartofi cu praz si rosii cherry – 125 gr/pers

Sote de conopida cu baby morcov si sweet chilly – 125 gr/pers

Bufet salate

Salata tabouleh cu bulgur – 100 gr/pers

Salata coleslaw – 100gr/pers

Salata de orez cu merisoare si muguri de pin – 100 gr/pers

Chifla

Pret meniu = 149 lei/pers fara TVA

 

Elemente si servicii logistice incluse indiferent de varianta aleasa:

  • Minim 20 de portii / livrare
  • Vesela necesara unica folosinta premium: farfurii carton personalizate plastifiate, servetele, tacamuri de unica folosinta (biodegradabile)
  • Mese pentru prezentare bufet – daca este cazul
  • Fete de masa pentru bufet – daca este cazul
  • Livrarea produselor intr-o singura etapa si aranjarea bufetului suedez
  • 2 transporturi (unul pentru livrare si unul pentru preluarea elementelor logistice)
  • Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bainmarie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
  • Fara personal servire, se asigura doar livrarea si aranjarea intregului bufet la inceputul evenimentului

Observatii:
Mentiune 1: Barcutele/cosuletele/linguritele sunt produse de noi in unitate proprie fara a folosi produse congelate.
Mentiune 2: Din partea casei se va oferi un macarons personalizat cu “La multi ani!” sau un alt mesaj ce se doreste a fi inscriptionat indiferent de varianta de meniu aleasa.