Meniu catering doctorat

Bufet rece 

Canape-uri cu branza blue si caise confiate – 1 buc/pers

Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia – 1 buc/pers

Frigarui de cascaval afumat si masline verzi – 1 buc/pers

Cosulete cu salata de ton si porumb – 1 buc/pers

Cosulete cu salata de telina si nuca – 1 buc/pers

Lingurite cu crema de unt si somon  - 1 buc/pers

Cosulete cu humus si pomodori secchi – 1 buc/pers

 

Bufet cald

Minifrigarui de pui marinate – 70 gr/pers

Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola  – 70 gr/pers

Chiftelute cu susan – 70 gr/pers

Ciuperci umplute cu ragu de legume – 40 gr/pers

Dovlecei pane – 40 gr/pers

Cartofi cu ierburi la cuptor – 200 gr/pers

Salata de varza SAU Salata coleslaw – 100 gr/pers

Salata de cus cus cu rosii si patrunjel SAU Salata cu naut si legume – 100 gr/pers

Paine feliata

 

 Bufet desert – 100 gr/pers
Cheesecake cu fructe de sezon SAU Tiramisu – servite la cupa

 

Cafea ( lapte,zahar ,zaharina) – 150 ml/pers

Selectie de ceaiuri – 150 ml/pers

Servicii logistice incluse:

Vesela necesara de unica folosinta premium

Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei;

-servirea invitatilor inainte de sustinerea tezei cu 30 minute cu cafea si restul bauturilor ce se doresc a fi servite

-asigurarea protocolului de 6 cafele si 6 sticle apa plata mica imbuteliata la 0,5 L pentru comisie

Fete de masa ;

Transport si preluare recipiente dupa eveniment;

Debarasare;

1 persoana ce va asigura servirea in sistem bufet suedez pe durata desfasurarii evenimentului,dar nu mai mult de 4 ore;

Se poate oferi serviciul achizitie bauturi la pret de hypermarket, inclusiv servirea acestora si paharele necesare

 

 

Pret : 10,50 euro/persoana.

Preturile nu contin TVA.

Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.