Meniu catering doctorat
Bufet rece:
Canape-uri cu branza blue si caise confiate – 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia – 1 buc/pers
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi – 1 buc/pers
Cosulete cu salata de telina si nuca – 1 buc/pers
Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers
Bruschete cu humus pomodori secchi – 1 buc/pers
.
Bufet cald:
Pui Shanghai – 90 gr/pers
Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola – 90
gr/pers
Legume chinezesti cu taitei de orez – 100 gr/pers
Cartofi cu ierburi la cuptor – 100 gr/pers
Salata de varza SAU Salata coleslaw – 100 gr/pers
Chifle
.
Bufet desert – 100 gr/pers:
Asortiment mini-tarte de casa si mini-choux-uri (vanilie, ciocolata,
zmeura, caramel sarat)
Cafea filtru (lapte, zahar, zaharina) – 150 ml/pers – din partea casei
Selectie de ceaiuri – 150 ml/pers – din partea casei
Pret : 99 lei/persoana.
Preturile nu contin TVA.
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.
Servicii logistice incluse:
Vesela necesara de unica folosinta premium
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei;
Servirea invitatilor inainte de sustinerea tezei cu 30 minute cu cafea si restul bauturilor aduse de catre client ce se doresc a fi servite
Asigurarea protocolului de 6 cafele si 6 sticle apa plata mica imbuteliata la 0,5 L pentru comisie
Fete de masa ;
Transport si preluare recipiente dupa eveniment;
Debarasare;
1 persoana ce va asigura servirea in sistem bufet suedez pe durata desfasurarii evenimentului,dar nu mai mult de 4 ore;
Se poate oferi serviciul achizitie bauturi si servirea acestora in paharele necesare