Meniu catering doctorat

Bufet rece:

 Canape-uri cu branza blue si caise confiate – 1 buc/pers
 Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia – 1 buc/pers
 Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi – 1 buc/pers
 Cosulete cu salata de telina si nuca – 1 buc/pers
 Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
 Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers
 Bruschete cu humus pomodori secchi – 1 buc/pers

.

Bufet cald:
 Pui Shanghai – 90 gr/pers

 Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola – 90

gr/pers

 Legume chinezesti cu taitei de orez – 100 gr/pers
 Cartofi cu ierburi la cuptor – 100 gr/pers
 Salata de varza SAU Salata coleslaw – 100 gr/pers

 Chifle

.
Bufet desert – 100 gr/pers:

 Asortiment mini-tarte de casa si mini-choux-uri (vanilie, ciocolata,

zmeura, caramel sarat)

 Cafea filtru (lapte, zahar, zaharina) – 150 ml/pers – din partea casei
 Selectie de ceaiuri – 150 ml/pers – din partea casei

Pret : 99 lei/persoana.

Preturile nu contin TVA.

Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

Servicii logistice incluse:

Vesela necesara de unica folosinta premium

Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei;

Servirea invitatilor inainte de sustinerea tezei cu 30 minute cu cafea si restul bauturilor aduse de catre client ce se doresc a fi servite

Asigurarea protocolului de 6 cafele si 6 sticle apa plata mica imbuteliata la 0,5 L pentru comisie

Fete de masa ;

Transport si preluare recipiente dupa eveniment;

Debarasare;

1 persoana ce va asigura servirea in sistem bufet suedez pe durata desfasurarii evenimentului,dar nu mai mult de 4 ore;

Se poate oferi serviciul achizitie bauturi si servirea acestora in paharele necesare