Varianta 4

Bufet rece:

Minitarta cu salata de rata crispy – 1 buc/pers
Tarta Quiche Lorraine (jumatate) – 1 buc/pers
Lingurita din aluat sarata si somon fume – 1 buc/pers
Macarons cu mousse de gorgonzola – 1 buc/pers
Tarta Quiche cu branza brie, dulceata de capsuni si rozmarin (jumatate) – 1 buc/pers
Biscuite de parmesan cu piept de rata si dulceata de ceapa – 1 buc/pers
Salata de paste cu crema de ardei copt, branza feta si crunch de alune de padure coapte – servita in bol

Bufet cald:

Lup de mare cu sos de citrice – 80 gr/pers
Beef Bourguignon – 80 gr/pers
Kofte de pui – 80 gr/pers
Cartofi rondele cu sos chimichurri – 100 gr/pers
Legume stir fry – 100 gr/pers
Salata de valeriana, rosii cherry si dressing de citrice – 75 gr/pers
Asortiment chifle (secara & alba) – 50 gr/pers

Desert – 100 gr/pers:

Mini tarta cu vanilie si fructe de padure
Minichoux cu ciocolata
Mini barcuta cu caramel sarat
Mini ecler cu zmeura
Apa minerala/plata – 150 ml/pers

125 lei/persoana fara TVA, respectiv 136,25 lei cu TVA inclus

Informatii importante
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare.

Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.

Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.
Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.

Servicii logistice incluse:
Vesela necesara de unica folosinta premium
Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment

MENTIUNE: Apa este imbuteliata la sticla de 2 litri, gramajul reprezinta 1 pahar/persoana si se vor servi individual de catre fiecare participant la pahar de carton.