Varianta 2
Bufet rece:
Bruschete cu miez de crevete si sofran – 1 buc/pers
Pate brisee cu creamcheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregano – 1 buc/pers
Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers
Bruschete cu piept de rata afumat – 1 buc/pers
Lingurite cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers
Cuiburi cu ou de prepelita, rucolla si sos dijonnaise – 1 buc/pers
Bufet cald:
Pulpa de porc la cuptor – 90 gr/pers
Scalopina de pui – 90 gr/pers
Frigarui din file de somon cu teriyaki si susan negru – 90 gr/pers
Orez Yakimeshi – 100 gr/pers
Cartofi waffle cu ierburi de Provence – 150 gr/pers
Salata de varza rosie cu vinegreta de citrice – 75 gr/pers
Mix de salate verzi cu quinoa, rosii cherry si rodie – 75 gr/pers
Chifle – 50 gr/pers
Bufet desert – 100gr/pers
Asortiment mini tarte de casa si mini choux-uri (vanilie, ciocolata, zmeura, fistic, caramel sarat)
Apa minerala/plata – 150 ml/pers
Pret meniu = 87 lei/persoana fara TVA, respectiv 94,83 lei cu TVA inclus
Informatii importante
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare.
Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.
Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.
Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.
Servicii logistice incluse:
Vesela necesara de unica folosinta premium
Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment
MENTIUNE: Apa este imbuteliata la sticla de 2 litri, gramajul reprezinta 1 pahar/persoana si se vor servi individual de catre fiecare participant la pahar de carton.