Varianta 2

Bufet rece 

Bruschete cu prosciutto, rucola și parmezan – 1 buc/pers

Barcute cu ciuperci si cascaval – 1 buc/pers

Lingurițe cu cremă de unt și somon – 1 buc/pers

Canape cu humus si legume – 1 buc/pers

Tartelete cu salată mediteraneană de vinete și fulgi de migdale – 1 buc/pers

Bruschete cu tapenadă de măsline și roșii cherry – 1 buc/pers

Bufet cald

Rulada de porc cu masline verzi – 80 gr/pers

Pui crispy cu busuioc – 80 gr/pers

File de salau mediteranean cu legume – 80 gr/pers

Cartofi steakhouse cu branza si verdeata – 125 gr/pers

Fasole verde cu morcovi, porumb si ciuperci – 125 gr/pers

Salata varza – 100 gr/pers

Salata de sfecla cu rucolla si nuci – 100 gr/pers

Paine feliata – 50 gr/pers

Bufet desert – 100 gr/pers

Desert homemade:

Mousse de ciocolata cu lapte

Minibriose cu filling de caise

Apa minerala/plata – 150 ml/pers

Sucuri acidulate – 150 ml/pers

Pret meniu = 62 lei/pers fara TVA

Preturile nu contin TVA.

Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.

Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.

Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra,va rugam sa ne contactati pentru a va personaliza un meniu.

MENTIUNE: Apa si sucurile sunt imbuteliate la sticla de 2 litri si se vor servi individual de catre fiecare participant la pahar de plastic