Varianta 1

Bufet rece:
Bruschete cu prosciutto, rucolla si parmezan – 1 buc/pers
Barcute cu ciuperci si cascaval – 1 buc/pers
Frigaruie de cascaval si masline verzi – 1 buc/pers
Canape cu humus si legume – 1 buc/pers
Tartelete cu salata mediteraneneana de vinete si fulgi de migdale – 1 buc/pers
Bruschete cu tapenada de masline si rosii cherry – 1 buc/pers

Bufet cald:
Escalop de porc – 100 gr/pers
Piept de pui crispy – 100 gr/pers
Cartofi la cuptor cu rozmarin – 150 gr/pers
Orez basmati cu legume – 100 gr/pers
Salata de varza – 100 gr/pers
Chifle – 50 gr/pers

Bufet desert – 100gr/pers
Asortiment prajituri de casa
Apa minerala/plata – 150 ml/pers
Pret meniu = 74 lei/persoana fara TVA, respectiv 80.66 lei cu TVA inclus

Informatii importante
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare.

Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.

Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.
Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.

Servicii logistice incluse:
Vesela necesara de unica folosinta premium
Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment

MENTIUNE: Apa este imbuteliata la sticla de 2 litri, gramajul reprezinta 1 pahar/persoana si se vor servi individual de catre fiecare participant la pahar de carton.