Catering pentru parastas – meniu de post

Pret 41,50 lei/persoana

Aperitiv

Cosulete cu telina si nuca cu maioneza vegetala de post

Tapenade de masline

Rulouri de zucchini cu tofu

Bruschette cu rosii

Cosulete cu legume thailandeze de post

Frigarui cu tofu afumat ,ardei si dovlecel

Cosulete cu salata de vinete de post

Fel principal cu garnitura

Cuiburi de ciuperci cu spanac gratinate cu cascaval vegetal

Frigarui din legume marinate cu otet balsamic

Zucchini umpluti cu legume gratinati la cuptor

Cartofi la cuptor sau risotto primavera sau pilaf cu ciuperci

Salata de varza alba proaspata cu morcov sau cu marar

Paine

Desert

Negresa de casa de post,foetaj cu mere de post

Coliva

Pretul unui meniu este de 41,50 lei/persoana.

Comanda minima este de 12 portii.

Optional se poate adauga:

Sarmalute din ciuperci si orez  in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute = 12,50 lei/portie (5 buc/pers)

File de pangasius pane , cartofi natur cu verdeata si lamaie,salata verde = 12,50 lei/portie ( pentru zilele cand este dezlegare la peste)

Vesela necesara de unica folosinta sau portelan;

Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei;

Fete de masa albe;

Transport la locatia indicata si preluare recipiente;

Debarasare;

1 persoana ce va asigura prezentarea bufetului suedez;

Se poate oferi serviciul achizitie bauturi la pret de hypermarket, inclusiv servirea acestora si paharele necesare

Din partea casei se asigura cafea ( lapte,zahar) pe perioada desfasurarii mesei.

Preturile nu includ TVA.